2024-05-06 14:00

Biolog i Naturstyrelsen Simone Windfeldt-Schmidt – Skovene omkring Furesø og deres fremtid

Simone Windfeldt-Schmidt er uddannet biolog færdiguddannet på Københavns Universitet i 2021 og har siden da arbejdet i Naturstyrelsen – først på deres hovedkontor i Jylland og derefter som biolog på den lokale enhed Hovedstaden.

Simone arbejder primært med opgaven ”urørt skov”.

Næsten alle Hovedstadsenhedens arealer, bortset fra et par enkelte mindre skove, er udpeget til urørt skov. Med urørt skov menes der, at den kommercielle skovdrift stopper og formålet for skovene bliver at fremme biodiversiteten.

Det gør Naturstyrelsen blandt andet ved at skabe mere liggende og stående dødt ved, fjerne oversøiske træarter for at skabe plads til de hjemmehørende, genetablere den naturlig hydrologi og mange andre naturtiltag der gavner svampe, insekter, fugle mm.

Det vil Simone se frem til at fortælle meget mere om d. 6 maj.

Café Cassiopeia, Galaksen

Bymidten 48, 3500 Værløse

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.